شنبه 8 دي 1403 - 26 جمادى الثانية 1446
 منوی اصلی
 
تاریخ : يکشنبه 17 خرداد 1394     |     کد : 1

برای کاهش مشکلات حوزه سلامت بایستی خیرین سلامت به میدان بیایند

....

دومین نشست تخصصی سازمان های مردم نهاد در دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضوردکتر صومی رئیس دانشگاه ، دکتر طاهر اقدم قائم مقام رییس دانشگاه ، آقای شکری رئیس سازمان های مردم نهاد استانداری ، مهندس حسن زاده نماینده تشکل های غیر دولتی استان و مدیران عامل تشکل های مردم نهاد حوزه سلامت با دستور کار ایجاد شبکه تخصصی سازمان های مردم نهاد و نحوه تعامل و همکاری سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت با دانشگاه علوم پزشکی تبریز تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر محمدحسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز ضمن تقدیر از اهتمام استانداری به سازمان دهی تشکل های مردمی و فعالیت های تشکل های مردم نهاد حوزه سلامت و ابراز خرسندی از اینکه در خدمت انسان هایی هستیم که احساس مسئولیت بالایی دارند ، آن را فرصتی برای دانشگاه جهت کاهش مشکلات در خدمت به مردم دانسته و افزود: سازمان های مردمی کمک دانشگاه هستند و هر کسی که در حوزه سلامت روند سلامت را مونیتور ونظارت کند و برای بهبود فعالیت های دانشگاه  همفکری کند ما صمیمانه استقبال می کنیم .

وی همچنین تاکید کرد مطمئن باشید رئیس دانشگاه و مسئولین آن برای خود هیچ وظیفه ای جز هموار نمودن مسیر خدمت رسانی متصور نیستند و دانشکاه تمامی تلاش خود را بکاربسته تا در جاهائیکه خدمات سلامت ارائه می دهد در خدمت باشد.

دکتر صومی خاطر نشان ساخت: زمانیکه فرد تصمیم به انجام کار خیر میگیرد اجر وثواب خود را دریافت می کند و ماباید قدردان چنین بزگوارانی در حوزه سلامت باشیم.

دکتر صومی همچنین خواستار ارائه برنامه و حیطه فعالیت هر کدام از سوی سی و دو سازمان خیریه مرتبط با دانشگاه علوم پزشکی تبریز شد.

 به گزارش فوق در ادامه دکتر علی اکبر طاهر اقدم قائم مقام رئیس دانشگاه ومسئول امور مشارکت های اجتماعی و خیرین سلامت دانشگاه ضمن تقدیر از همکاری و فعالیت های خیرخواهانه خیرین حوزه سلامت ، گفت: می دانیم کلیه اقدامات وفعالیتهای این عزیزان جهت جلب رضایت الهی بوده و ازما جز قدردانی کاری برنمی آید و درسال دولت و ملت و همدلی و همزبانی بایستی بیش از گذشته از توانمندی خیرین سلامت در کاهش مشکلات بخش سلامت استفاده نمائیم.

وی با اشاره به  محدودیت سیستم های دولتی ، حمایت بخش های مردمی را در رفع مشکلات و نیازهای حوزه سلامت چه از لحاظ فکری و چه مالی ، بسیار مفید و موثر قلمداد کرده وافزود:  لازم است بدانیم که گاهی گام های کوچک و همفکری سازمان های مردم نهاد چنان ثمراتی دارند که هزینه های هنگفت ندارند.

دکتر طاهر اقدم با بیان اینکه علاوه بر بخش درمان که نیاز بسیاری با توجه به وضعیت اقتصادی بیماران به کمک خیرین سلامت دارد، در بخش های آموزش و پژوهش نیز باید از ظرفیت های این بخش استفاده کنیم زیرا که پیشگیری وآموزش مردم اهیمت بسزایی درکاهش ابتلا به بیماریهای گوناگون دارد.